Week 17 , boleh bagi tips untuk naikkan berat badan, dan turun kan kadar gula dalam darah?

bahaya tak untuk baby kalau berat ibu turun 2 kg? Kalau bahaya kesan dia apa ya? Boleh kongsikan tak.. berat selalu turun, tapi makan kerap ja😿.. yg selalu naik nya gula dalam darah..😥

3 Các câu trả lời

Sis cuba beli jus delima gulsan InsyaAllah boleh kawal gula dlm darah. Hb saya pun cantik lepas minum tu sbb saya lekat gdm pregnant kalini

2y trước

Saya minum sesudu pagi before meal & malam before sleep