Vitamin iberet/zincofer

Bahaya tak kalau saya tak makan vitamin iberet? Tapi folic acid saya tak pernah missed makan. Before ni pernah makan vitamin zincofer tapi muntah2, start daripada tu jadi takut nak makan vitamin 🥺 sekarang dah nak masuk 13 minggu. #bantujawab #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

iberet tu utk hb. dia ganti kpd multivitamin yg 4 beradik (folic acid, vitb, vitc + zinc). mntk tukar lain kalau yg tu tak sesuai

6mo trước

thank you so much :)

sya pun consume folic acid je tiap hari. tk de ambik vitamin apa2

6mo trước

doktor tak bagi vitamin apa2 ye? sbb vitamin ni doktor yg bagi tapi tak perlu makan folic acid sbb dah sekalikan dgn vitamin tu

beli maltofer.. rasa coklat

6mo trước

doktor ada suggest haritu makan ubat ni, tapi tak ingat nama ubatnya cuma ingat start dari huruf 'M' je. thank youuuu :)