Asid folic

Bahaya ke kalau masih belum ambik asid folik. Kiraan ikut app 5w. N effect tak kalau daily mmg ambik caffein.

3 Các câu trả lời

my gentle advice. if u want the baby healthy, please stop caffeine. korban la sikit tekak tu demi kndungan yg bakal lahir...dh bsalin nti sambung lah minum. and dh boleh ambil folic acid, tp klu ambil caffeine mmg takde guna sbb caffeine akn potong ubat tu..sama je mcm xmkn ubat

1y trước

tq advice sis. sy bru tau preggy. insyaAllah cuba cut. harini pon alhamdulillah belum sentuh caffein. tnya sbb sebelum tau preggy mmg caffein kuat sgt hari2. tu yg risau

nak tahu juga..selain mnuman kafein teh,kopi,milo..korang mnum apa ye srapan tu?😅

1y trước

Sy pon penggemar caffein,skunk tukar ke susu HL sesekli je minum jgk tpi cikit2..asid folic tu penting nk xnk kne amik jgk sis..

acid folic penting utk tumbesaran bby. wajib ambik taw.