34weeks 4hari, normal ka selalu sakit di bahagian kiri perut hingga ke pinggang..

Bahagian ari2 pon sakit sangat.. adakah tu normal.. first baby sy xpandai sangat dalam hal ni.. kdg nak tido pon xboleh dan amik masa utk dpt posisi tido yg oke.. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

sama, saya pun sakit. tapi lepas saya sendal bantal nipis time tidur mengiring hilang terus sakit. sebab perut kita dah besar so macam tergantung time baring mengiring tu

normal. baby da start turun bawah. kalau sakit yg terlalu teruk terus jumpa dr ya

2y trước

Baik.. terima kasih