mahu hamil

Bagaimana untuk Hamil, pernah gugur 1 Kali, banyak Kali Cuba untuk Hamil, tapi setiap Bulan kecewa bila period datang

10 Các câu trả lời

Hari tu sy ada jumpa pakar semasa sy keguguran. Doc ckp jika nak ttc kena bnyk bersenam Selain tu folic acid kena mkn jgk. Sy pun baru hbis pantang sebulan. Mudah-mudahan lps ni kita dikurniakan rezeki yg sihat. Aaminn

try guna opk, boleh jugak amalkan folid asid atau buah zuriat. yg penting doa selalu. insyaallah.. ada rezeki

Try madu turkey wawa zainal.. mana tauk berkesan.. saya pengguna madu turkey sedang hamil 11w 5d🙂

4y trước

2 botol sis.. husband pun mkn skali..

Guna opk.. Trace time subur.. Bd bfore and after subur.. Consume asid folic

Semoga Allah berikan rezeki zuriat kepada kita semua

Try opk. Doa banyak2. Fikir yg positif dan kena yakin. 🤗

4y trước

Opk Tu ape..😬boleh terangkan tak.tq

sabarlah .. kita percaya pada rezeki allah 😊

Ajak suami skali sama2 mkn folic acid

sama dengan saya.. sama2 kita doa ya

Try opk