Boleh ke mengurut time pregnant

Badan saya rasa banyak angin. Tapi rasa susah nak kentut. Boleh ke kalau kita mengurut? Btw saya dah 14 weeks pregnant. Tq mommies yang share tips. #firsttimemom

2 Các câu trả lời

urut light2 sikit2 boleh. sapu minyak halia atau banyakkan halia dalam masakan pun membantu. kalau nak berurut dengan tukang urut, pastikan tukang urut tu memang betul2 ada ilmu dan pengalaman urut orang mengandung.

9mo trước

hehe sebab saya berpantang anak first guna set pantang tropical herbs amway, minyak urut dia main ingredientnya halia. sekarang tengah pregnant yg kedua pun, bila rasa berangin atau lenguh2 badan urut guna minyak tu je alhamdulillah membantu.

boleh jika mintk husben urutkan. better jgn mintk org urutkan..takut nnti terslh jumpa tukang urut.. nnti mudarat pd dri puan...nk2 puan sdg pregnant..mg dpmudahkan segalanya aamiin

9mo trước

Okayy. Tq awk 🤍