Rasa Badan menggigil 38w 2d

Badan mcm kesejukan nak menggigil 38w 2d mcm nak demam tekak tak sedap, Pinggang mcm lenguh. patut ke saya terus ke hospital ya? 😭 #firstmom tak pernah alami, first baby. Sebab doctor ckp kalau takde keluar any tanda tanda nak bersalin kena serah diri 4.1 ni 🥲 Mommies semua rasa ni tanda nak bersalin atau saya hanya mcm nak demam biasa je. Ade sesapa pernah alami tak? 😭 Rasanya kena pegi hospital terus ke atau mcm mana ek?

1 Trả lời

awak due bila? saya due jan juga. 8.1.23. takut awak kena demam influanza. boleh cuba check dkt klinik. sbb demam influanza simptom dia mcm awak ckp.

2y trước

sama mcm sy la. sy pon doctor ckp if 39w xbersalin lg. dia nk buat surat refer hospital. semoga urusan kita dipermudahkan❤️.