Asslamuaikum..mom smua..Saya nak bertanya adakah berat badan berat sukar hamil.dan cepat gugur.

Badan gemuk adakah sukar hamil?

3 Các câu trả lời

hai mommy..ikut pengalaman tak semestinya juga tau badan gemuk sukar hamil sebab sy pun badan gemuk juga. itu terpulang dari kekuatan rahim seseorang. maybe mommy boleh pergi berurut utk kuatkan rahim..insyaAllah 🥰

2y trước

sebab badan Saya naik medadak..dokter ada ckp Kena turunkan berat badan..baru boleh hamil.sedih jugak laa.down terus..tq na sbb jawab..