Susahnya tido malam ;( Terlalu lapar bila terjaga Pening kepala ;(

2 Các câu trả lời

sama sis, kalau lapar start la makin teruk pening kepala. sya slalu smpai rasa nak nangis. dgn suami pulak buat tak tahu bila kita ckap lapar 🥹 dia tak faham ke kita ni kalau lapar kena terus makan wlaupun sikit. 😩 kta nak bangun masak pun tak larat

3mo trước

memang nangis memula tu,suami wat cam tak dengar je,sakit hati juga.

sama. kita punrsa gitu. perlu kerap mkn sis.. minum air suam. ambik udara segar..

3mo trước

betul2,perasan jugak,bila terjaga tu,kita bangun ,duduk depan kejap,sapu minyak angin,baru lega kepalanya