baby 6bulan

baby sya 6bulan ..sejak2 mula makan ni dia dah mula kurang minum susu .kadang dalam sari tu bpa kali ja minum susu .macam mana nk buat yaa? .satu lagi tiap kali baby minum susu fm or bf dia mesti berak .sari tu dalam 4 5 kali berak .najis dia ok xcirit .normal ka??#bantujawab

1 Trả lời

normal je. kalau dia fully fm and berak dia mcm ketul" kuning tu. kena kurgkan scope susu dia. tp kalau cmpur fm and bf. selagi berak dia tk cirit. normal je. Kite perlu risau. kalau baby yg minum fm tk berak lebih 3 hari.