Bayi tak berak

Baby sy skrng bru masuk 3 bulan, tp dri smalam smpai harini belum berak. Normal ke ye? Kalau berlarutan smpai brp hari kena pegi cek? #firstmom

5 Các câu trả lời

normal utk anak tak berak seminggu atau lebih sbb susu ialah cecair sbb tu kencing yg kena kerap as long kencing kerap dan kentut serta anak ceria dan sihat serta berat ok,tak perlu risau

12mo trước

Alhamdulillah tq lega dgr

susu badan normal je kalau dia tk nangis meragam. anak sy mix susu fm. dia menangis dan asyik kentut bila tak berak 2 hari. tkut berak keras.

12mo trước

Alhamdulillah Terima kasih lega dgr. Dia kencing kentut ok je. Perut pun ok

Baby saya pun dah 4 hari tak berak. Full bf juga saya 😭😭

12mo trước

baby sya fully bf. berak sekali dlm 2-3 hari. if selalu kentut and perut tak keras, doc kata normal. kalau bf can go up to 14days tak berak pun ada jgak.

nyusu badan saja normal 10 hari tak berak

Minum susu formula ke?

12mo trước

Fully bf ok je