baby sembelit

baby sy dah 7 bln lebih, dari start MPASI 3kali dah kene sembelit, dah ikhtiar jaga pemakanan, banyakkan susu juga minum air swam, terakhir doct suggest minum forlax alhamdulillah membaik tp berulang lagi, ada yg pernah alami ke..mohon sarannya nak buat cane..tq

2 Các câu trả lời

bykkn baby makan buah tapi tgk jgk jenis buah , macam pisang x semua baby boleh tolerate ada yg sng buang ada yg jadi sembelit , lebihkan sayur hijau , kalau high karbo kentang dgn carrot kena balancekan dgn sayur hijau , mcm sis kata dh jaga pemakanan just buat urutan ilu dkt baby dgn cycle , slalu tu je saya buat dkt bby kalau sembelit.

cuba bagi buah betik