Share tips please

Baby sy dah 10bulan14hari,, mcm mane nak ajar dia minum guna straw?? Or botol air yg ada straw too??

3 Các câu trả lời

Dulu sy suami yang ajar 5 minit dh pandai anak hisap straw hehe...dia sedut dulu depan anak..main2 dulu sedut2 air lama lama anak ikut..pastu die letak.kat mulut anak bg sedut kat bawah

5y trước

Betul, suami saya pun buat begitu juga. Acah² sedut air dulu. Siap rekod video lagi sebab kali pertama anak minum air guna straw😍

Anaknsy setahun baru pandai sedut botol ad astraw...biasakan je.

5y trước

Alhamdulillah,, hari too babah dia dah ajar dia,, tak sampai 5minit dia pandai. Selama nie mommy ajar tak pandai2,, nak babah dia gak 💆‍♀

Teruskan je bagi. Nnt dia pandai sedut.