baby colic

baby sy baru 24 hari.. peel baru. nk tdo je nangis.. nngis smbil pejam mata.. aduii.. mcm2 cara buat . x jalan. stress plak sy. last tok dia yg pgg mau plak lena.

3 Các câu trả lời

Anak sy 27 hari. Baru dalam seminggu dia start merengek waktu pagi. Nak berak & lepas berak menangiss, bagi susu kdang sambil nyusu dia tolak, pastu nangis, tapi bila bagi diaa isap. Lepastu nangis lagi, susah nak tenangkan dia. Tertidur pun nanti terjaga2. Susah sangat nak pujuk kdang. 😌

jaga baby ni kena byk sabar....byk2kan tenung ank...lps tu kalau bby tdo tlgla maknya pon tdo skali..sbb bila kita penat...mmg kita akn jd xsabar je nanti

baby nk membesar..mcm tula. sabo ye 😁