Cirit birit

Baby sy 3 bulan 12 ari... Dh 2 ari baby cirit... Minum susu je terus berak... Baby minum susu formula... Adekah susu yg x sesuai nga baby ye... Sampai ade kesan darah ckit kt najis dia.. Sbb asyik berak kn... Kmarin dh bwak p clinik doktor bgi gram ORS tu dh bgi minum tp ttp gak xbreti cirit

1 Trả lời

klu sye, sye tunggu smggu.. lps tu bru tukar klu tahi dye x mcm biasa.. tp baby sis da ade kesan darah.. better tukar terus la..