38minggu 2hari

baby seronok dlm perut, mcm2 dah buat exercise.. jln2 kat bazaar.. segala petua dah buat. tak pa lah,yg penting baby sihat kat dlm.. 21hb dah serah diri..due 22/4 . Raya kat wad lah jawapnya..semoga dipermudahkan hari persalinan nanti.

4 Các câu trả lời

saya pon 22/4 kena serah diri dh. xdk tanda ii langsung. aktif ja baby hari ii alhamdulillah. xpla mungkin nk suruh ibu dia raya dlu kot🥰

1y trước

mcm period. tapi darah ni kluar lagi banyak pada period. melimpah. mmg ingat tuhan ja tgk darah byk cmtu😌

samalah kita..sya pun kena serah diri 21hb ni..due pun 22/4..baby masih selesa duduk dalam perut..sudah buat macam² exercise juga..😅

1y trước

hahahaha kannn, tapi bahagian kangkang sakitt sangat skrg ni..

sy due 21/4.. tp jumaat ni doc nk check jalan.. kalau lembut, boleh induce.. so mcm mana pun, beranak sebelum raya jugak 😂

Semoga di per Mudah kan bersalin