Baby 2 bulan

Baby selsema , batuk mcm mna ye nk cepat hilang ? dah 2 minggu baby selsema ada letak baby balm,baby cream tak jadi smpai susah nk tidur mlm & menyusu..ada cara lain lagi tak nk cepat hilang ? Kesian baby..

4 Các câu trả lời

agk2 selsema dn batuk dia mengganggu tidur si kecil, bw g hospital yg boleh sedut kahak baby ye. jgn di simpan takut paru2 kuman nanti.. biasanya dia org akn guna paip nipis tu je..yg guna time kita bersalin tu biasanya semua baby biasa guna paip nipis tu utk bersikan air kotor dlm lungs baby..☺

Try guna sterimar untuk buang hingus dia. Buat tiap kali lepas mandi dan kalau boleh sebelum menyusu. Try tgk youtube cara penggunaan. Nanti hingus dia mmg banyak akan keluar nanti lama lama clear dah selsema

2y trước

Beli sterimar baby. Mmg utk baby dari 0 bulan

saya guna sterimar dgn alat sedup hingus slain tu , saya guna AOW Therapy sapu kat dada , blkg leher , batang hidung dgn tapak kaki .. InshaAllah cepat baik ..

try sterimar n alat sedut hingus die,nasal asspirator.. lepas spray guna alat tu nanti lega..