Baby sebulan cirit birit

Baby saya sebulan 9 hari cirit birit. Apa perlu saya buat ?

1 Trả lời

maksud puan berak dia sntiasa cair ke ek?? kalau sntiasa cair ia adalah normal bg bby baru lahir .nk2 dia br 9 hari .ususnya baru brfungsi utk kencing dan berak..mmg bby ms bby lg dia kerap kencing dan berak...stiap kali lepas nyusu je dia berak..kekdg ms dia kentut pun dia blh berak..usus dia blm kuat lg dan br belajar brfungsi dlm kata mudahnya...tp..jika puan risau dan mmpu better bwk ank g klnik swasta pakar kanak2 jumpa pakar peads utk check dan terima rawatan..mg dpmudahkan segalanya amiin

12mo trước

oo dh 1 bulan rupanya .hehe .maaf puan sy ingtkn 9 hari😅🙈..slh bc....tp kalau kerap sgt berak cair dan bdn bby mcm weak selepas alami cirit birit tak aktif..better bwk ank g klnik jumpa doc tuk dptkn rawatan kadar segera . kalau bby kentut ok .tak meragam..dia aktif..means ia ok..esp jika dia minum susu ibunya..mg dpmudahkan segalanya amiin