Baby 3 bulan 24 hari

Baby saya nak masuk 4 bulan dah..selalunya berapa oz susu ya sekali bagi? Sekarang anak saya sekali bagi minum 4oz dan abis..perlu ka saya tambah oz lagi or biar ja macam tu#firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Anak sy 4bulan mnum 5oz , sekali mnum mmg habis terus.. sehari dia akan menyusu botol dlm 3/4 kali selebihnya dia susu badan.. ank sy dia jenis klu air susu botol tu da hbs dia still nak isap mcm dia tak kenyang bila sy tmbh jd 5oz dia cukup utk dia.. skg dia 4bulan 5oz

dia pakai pacifier x?

2y trước

ooo ok2...bole je nak tambah susu dia..tp make sure buat kuantiti sikit..jngn byk sgt..tkut membazir..mcm 2 oz