baby 6 month

Baby saya dh 6 bulan..dh start mkn..saya bercadang nak tukar susu baby..susu apa yg sesuai untuk baby 6 bulan ke atas..sebelum ni baby saya minum susu s26

1 Trả lời

Mesti seronok anak dah boleh makan tu, tengok muka dia eksaited mesti comel jee.. Hee.. Sis memang tak menyusukan badan ya kat anak? Kalau masih susu badan, teruskan je, if tak, boleh cuba susu lactogen step 2, atau dumex step 2.

4y trước

tq wak..susu bdn dh stop start baby 4 month..susu bdn dh x da..