Baby 3 bulan jarang berak.

Baby Saya dah 3 bulan,selalu dia berak hari2.Lepas sy kena kerja,anak kena minum susu tepung ,balik keja Bru menyusu badan.Masalahnya dia jarang berak slepas mnun susu tepung.Disebabkan PKP sy WFH n menyusu sepenuhnya..and baby masih lg jarang berak..kdg2 3 Hari 1x Bru dia membuang.Adakah ini normal? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sama dengan anak saya. s26. tp sekali berak banyak dan kuning, tak sembelit.

sama ngn ank sy.. dia FM ssu pe?? ank sy bru msuk 3 bln.. dia full FM

3y trước

enfalacA+ sis.dlu ok je dia membuang.