kuning 21hari tinggi lagi

baby saya dah 21hari tapi kuning 183 , dah ambik darah 3botol minggu lepas 1botol untuk check paru paru . Alhamdulillah paru paru okay , dah buat macam macam . susu kerap banyak minum berak kencing pun kerap , saya dah cuba selang dengan susu formula bagai . petua turun kuning mostly saya dah ikut still tinggi jugak . orang kata kalau darah B payah nak turun kuning . tangan kaki dah biru ambik darah , sian dia . dah macam bahan kajian dah anak saya 😭

2 Các câu trả lời

Yang saya tahu doktor dok mention ibu darah O yang susah anak nya hilang kuning. Cuba tanya doktor ada cara lain untuk turunkan kuning. Ya memang penat sebab anak saya pernah kuning sampai 25 hari

anak sye pun 21 hri, bacaan kuning 99 pn kne amek darah 3 btol kcik tu.. harap2 xde pape la..