Kulit bayi rashes

Hi, baby saya 3 bulan suka garu muka dia sampai naik rashes dan merah. Haritu pergi KK doc cakap ruam susu, so dia bagi steroid cream. tapi mcm rasa bukan ruam susu, so saya patut pergi refer kat mana eh? First time mom so mcm cluelesa 🥲#firsttimemom #firstbaby

1 Trả lời

Ada gambar rashes tu tak awak? Kalau awak nak pergi tempat lain pergi klinik pakar kanak2. Jangan pergi klinik biasa

1y trước

Okay boleh da. Yup ruam susu. Anak saya dulu saya tak letak apa apa. Biar okay sendiri. In your case sebab awak risau then boleh pergi for 2nd option.