Oz susu & masalah meneran

Baby saya 2 bulan xpi masa berak dia meneran kuat sngat adakah tu normal..minum susu fm datch baby 0-12..brp oz susu saya kena bgi untuk baby?

2 Các câu trả lời

anak saya pon minum dutch baby meneran kuat. merah2 mukanya. perut mcm tak selesa. saya tukar lactogen alhamdulillah berak tk meneran kuat lagi.

2y trước

sama mcm baby saya..saya tukar ke susu frisolac bdan jdi pnas

ye anak sye pun meneran kuat.. sye bg 3 oz tp sbenanye depends on demand bby..

2y trước

skrg sya dh kurangkan 2scop air 4 atau 5 oz