GUNA AIR PAIP

Baby newborn 22hari, baby kerap berak biasa lap guna tisu basah tpi lama² perasan pula punggung baby ada merah risau klu baby rasa pedih sbab sehari kdg berak nak 3kli tiap kli hbis menyusu. Utk elak baby rasa pedih bole ke klu cuci berak baby direct guna air paip, tpi air paip tu pun x laa sejuk sgt😅 #firstmom #firstmom #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hye sis Saya mak anak 2 2 2 anak saya dari baby kalau mandi ka popo ka pepe ka saya basuh guna air paip ja sis… saya jarang guna tisu basah tuu cuma standby p jalan ka urgent keluar mana2 takdak air or tak jumpa toilet… Kalau balik kg pon singgah rnr saya basuh cuci guna air paip jugak… Air sejuk takpa sis bagus untuk kuat tulang baby cuma jangan air rendam ais jaa… saya tak pernah bagi baby mandi air suam… semua air paip biasa jaa… alhamdulillah okay sihat semuanya…

Mesti la boleh. Itu yang sebaiknya