Due 10/8 🤰🏻🙋🏻‍♀️

Baby masih seronok lagi duduk kat dalam perut , maknya dah tak sabar nak tunggu baby keluar 😆🤭 kalau boleh tak nak sampai dekat due ... Hari hari pujuk baby suruh keluar 🥰🤣🤣 Doakan saya momies semua cepat bersalin dan turun tanda . saya doakan momies semua juga dipermudahkan urusan juga aminnn 😊🤰🏻#firstmom #firstbaby #excited1stmomhere

17 Các câu trả lời

Amin, sama dgn sy sis hrp kepala baby dh masuk laluan la dlm masa 37w ni, doakan sy juga ye sis🥰

saya due date 1/8 sama sis kalau blh saya nak melahirkan sebelum due date 🤣

Doakan saya jugak 15/8 🥺🥰 first mom jugak hehe excited 😂

Sama la sis, sy pun 10/08 jga.. still tkda tanda nk brsalin ..

doakan saya juga ae saya Edd 9.8 belum ada apa2 tanda lagi...

smoga dipermudahkan sis aamiinn² yrb

semoga dipermudah

1y trước

Aamiinn , semoga semunya dipermudahkan urusan .