Due 26/3 dah bersalin ke?

Baby masih seronok dalam perut. Dah ada yg bersalin ka?

17 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Due 27/3. Dah bersalin 12 March haritu. 37w 6 days. 😅 Tips dia buat solat taubat 3 hari berturut², waktu sujud kedua tu, baca doa nabi yunus 40kali. Pastu doa Allah permudahkan proses bersalin. Alhamdulillah, pagi waktu sahur tu turun tanda, ptg tu dah start contraction, masuk LR ptg tu juga terus bersalin, 30minit je kat LR sebab bukaan serviks cepat dari 5cm-10cm. Teran pun waktu berpuasa, tak sempat berbuka. 😅 Misi/bidan pun terkejut waktu tu. Insyaallah. Saya doakan mommy pun dipermudahkan bersalin. Aamiin. Go mommy!! 😘😍

Alhamdulillah saya due 23/3 dh selamat bersalin pada 20/3 lagi 3hari je nak due🤣 risau gak kalau tk bersalin 23 /3 ni kena serah diri pada 30hb🤭 tanda2 saya perut mengeras2 and selalu juga buat senaman squad tu selalu pujuk bby supaya cpt kuar

Alhamdulillah due saya 30/3 tapi dah bersalin 10/3😂 sebabnya baby kurang bgerak then saya dah 37 mggu and doc ckap dah bleh beranak ..pagi kena induce,ptg dah bersalin🤭

Alhamdulillah.. sy da selamat bersalin 11/3..38 weeks 2 days, induce sbb gdm , tarikh due sebenar 23/3.. semoga dipermudahkan urusan bakal mommy march 🥰🥰🥰

sye due 29/3 tapi bby masih dlam perut , tunggu bapak dia balik kg dlu bru dia nak keluar sbb memang pujuk nak kluar time bapak dia ade 😂

7mo trước

skrg xde rasa apa2 . cuma perut keras2 kjp pstu elok . sye bedal jee lagi jalan uptown cuci mata tgok baju raya hahaha sbb memang pujuk bby tggu bapak dia smpai kg bru kluar .

Sama , apa tanda pun tak ada lagi 😅😅 next checkup kalau xde tanda, doc bg date serah diri 😅

due saya 10/3 but anak lahir 1/3 sbb taknak dalam perut dahh ❤️🥴

Saya 29/3 alhamduiillah dh selamat bersalin 11/3 hritu heheh

saya due 25/3 dh selamat bersalin , tgh berpantang hari ke 12

6mo trước

due sama tapi baby seronok lagi dalam perut

Ye, sy due 26/3, tapi dah bersalin 10/3 haritu 🤭❤️

7mo trước

Wahhh bestnya. Huhu. Apa tips cepat bersalin? haha