Baby kuat tidur ker?

Baby masa 29w dalam perut ni mmg kuat tidur ker ? Nak dapat 10kick dlm shri tu kdg risau .. Malam kdg² aktif kdg² tidak pula dia . Gerakan ada cuma kdg rasa kdg tak , slow . Lagipun mak nya ni , berisi sgt .. Kulit lemak tebal 🤣 Kita pula yg risau . Hmm . Bila kita kdg rasa nak otw ke hosp sbb mcm kurg gerak , pndainplk dia gerak² manja . Hmmm

2 Các câu trả lời

sama la sis bby sya 29week 5day kdg tak dpt 10kick masa pagi hingga petang , mlm je active lpstu en gerakkn slow je 😂 sma berisi la saya sikit lemak tebal 😂

Klau baby x gerak cuba smbng dgn dia,minum air sejuk or bnda manis..sbb kalau gerakkan x ckup 10 dlm shri tu mmg kena refer hospital