BABY ADA KAHAK & SELSEMA TAKDA SELERA MAKAN

baby kita dah 5 hari selsema berkahak . dah 5 hari jugak takda selera makan , saya buat beras sumo + brokoli + ayam . dia telan pun taknak . ada tips or option makanan lain tak utk bagi dia ada selera makan ?? hm

2 Các câu trả lời

Bagi baby makanan yang bersup awak. Sup ayam, sup ikan, sup tauhu. Resipi untuk baby simple je bahannya. Tak perlu rumit.

selalu kalau baby tak sihat mmg tak lalu makan , mcm kita juga. kalau ni awak buat sup ke.

12mo trước

sup singo pear. bagus utk baby yg tk sihat, boleh tgk dkt fb happy baby food malaysia resipinya.