Salam mommies, normal ke Tali pusat nk kering akan berbau?

Baby dh 5 hari

1 Trả lời

maaf puan saya kurang pasti ttg ni..sbb dr pnglmn sy ank nya pusat xde bau kering biasa je.. mungkin anak sy lahir pramatang dia tinggal dkt nicu nurse letak ubat pusat sapu lepas mandi dia keringkan btl2 kut .. puan cuba lepas mandikan ank keringkan btl2 pusat anak kmudian sapu ubat pusat yang di beri 2kali sehari lepas mandi pun boleh... mg dipmudah segalanya .aamiin

2y trước

oh yke..ingatkan anak dapat ubat pusat..mungkin nurse lupa tu nak bg... atau puan pergi farmasi berhampiran beli pun boleh juga mintak husband tnya ada tak ubat tuk pusat baby... kalau nak dptkn ubat pusat dr klinik@hsptl kerajaan sush...