Baby 1 tahun sebulan

Baby dah ada gigi n dah mkn nasi butir .tp skrg jd susah nk berak..boleh share tips x untuk baby mudah berak..bila teran berak tu mcm ada darah dekat bontot baby#bantujawab #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Menu harian wajib ada sayuran ya sis, itu sangat membantu untuk pencernaan baby. Alhamdulillah 5 orang anak saya X pernah ada masalah najis keras dan susah berak.

kalau air dia minum air masak biasa..snacking mmng sy x bg..nasi biasa sy just buat sup ayam je

kena check balik menu makan, snacking dan water intake.