Susu badan kurang

Baby dah 1 bulan lebih tapi susu badan bila pump dapat 1.5oz ja 🥲.. dah Cuba makan milk booster, minum air banyak, dgn sayur2 yg boleh banyakkan susu..tapi Tak dapat juga susu yg banyak 😭 siapa tahu cara lain utk ikhtiar?

1 Trả lời

pump setiap 2jam. termasuk tgh malam. jgn skip dan jgn malas bangun mlm and pagi buta utk pump susu. 1hari kena pump atleast 8x. kalau krg dri tu mkna nya demand krg, susu cpt drop. kalau dpt direct feeding lagi elok, sbb bila ada ransangan dkt bahagian nipple tu lagi mudah susu dihasil kn.

1y trước

lagi best time susu kita membengkak and rasa berat time tulah segera pump ok sis . Never give up.. hrp smua urusan sis dilancarkan Aamiin