Perlu ke pergi hospital

Baby da kurang gerak n pergerakan dia slow sgt. Kene pergi ke hospital ke check. Risau blom ada tanda lagi nak bersalin. Tanya akak ipar dorang cakap biasa je. Da 37 minggu. #firstbaby #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

kdg sbb salah satu tanda dh nk bersalin so dia dh xde ruang dlm tu so kurang pergerakan sbb dia dh besar.. lgpun awak dh 37weeks so mmg ye dh tu.. sbb ruang dlm tu dh sempit so dia kurang bergerak n dia pun dh masuk laluan bawah..tp apa pun tnye je doktor n misi di kk awak checkup

Cukup 10x tak dari 9am-9pm tu?

2y trước

okay terima kasih