masalah buang air besar

Baby bf ...normal ke tak buang air besar dah 3 ari..apa yg patut saya buat

11 Các câu trả lời

Normal sis...jnji ank ada kentut dan xkembung means ank ok😉✌. di sini sy sertakan link yang boleh sis bc tuk rujukan sis.. hrp ia mmbntu sis 😉✌ Coretan Cik Puan Noradika: Baby menyusu badan tapi jarang berak. Kenapa ye? http://noradikabolhassan.blogspot.com/2016/05/baby-menyusu-badan-tapi-jarang-berak.html?m=1

5y trước

@jasmine ayub.. mg ank sis sht slalu..aamiin dan mg d pmudahkn segalanya ..aamiin 😉✌ @zuriani sulaiman ..most wlcme sis 😉✌mg d pmudahkn segalanya..dan doa sy mg ank sis sihat sntiasa..aamiin

normal. sy amalkan urutan iloveyou( cara urut boleh youtube) di perut baby . senang kentut & senang baby buang air besar.

6hari masih normal if bby mnyusu mcm biasa..ada kentut... Ada sedawa.. Kalo fully bf la.. Sbb susu ibu mudah hadam

Fully breastfeeding? Baby sy sampai 4hr, doc kata normal kalau baby msh boleh kentut..

5y trước

Ooo normal ya sis...baby kentut tapi tak membuang je..tq sis

Kalau fully bf normal ye anak tak buang air besar kurang dr 10 hari

Normal sis klau fully bf...klau susu fm baru x normal

Klu nyusu bdn Normallah bby nk buang ni..

Normal rasanya kalau fully bf

Normal kalau fully bf

Normal..nk jadi isi😍