Similac free lactosa

Baby baru tukar susu sblm ni Similac neosure sembelit, dupro n lactogen muntah. Ni baru minum Similac free lactosa kenapa cepat lapar ye, xmuntah tp sejam sekali nk mnyusu walau dh 60ml. Lahir 17/2 34w3d skrg dh 3bulan. Apa perlu buat kena tukar susu ke?? Baby susah tidur skrg meragam je

2 Các câu trả lời

ikut demand baby. 3 bulan kena minum 4oz dah sepatutnya. maybe sbb susu tu cair jadi cepat hadam = cepat lapar.

ank saya 2 buln pun skli bncuh 4onz .soo kna bg susu smpai bby knyng. sya bg smpau bby tolk guna lidah

1y trước

saya bg ape yg doc sarankn .dekat tin pun ada tulis cadangan 4onz untu 2-4 bulqn sbb anak saya 3 jam sekli susu .n setiap perkembngan bby x sama sis .alhamdulillah berat naik cantik x over sngt. doc sarankan 1jam untuk 1onz .bile bgi sejm 4onz baru overfeed .setiap perkmbngan anak x sama..sbb kalau sya bg 2onz atau 3 onz anak saya x lena tdo .n saya x kan paksa bby sya hbskan susu 4onz .if dia tolak sya x pksa dah. itu yang doc ckp .