Perlu ke tukar susu formula

Baby baru 3m campur breastfeeding+ susu formula..stiap kali buang air besar najis cair sebelum ni ok perlu ke tukar susu formula?

2 Các câu trả lời

Hai. Kalau cair tu kerap tu maksud nya cirit birit. Kalau saya jumpa pediatric so doc akan nasihat macam mana nak buat. Banyak faktor kalau anak mommy kena cirit birit. Boleh jadi kebersihan botol, faktor pemakanan ibu atau lain²

Kalau melarat better tukar, takut susu tak sesuai dengan bayi.