Saya pregnant 28w , perut masuk angin rasanya ni.. angin tak lepas.. jadi apa perlu saya buat ya ??

Baby aktif jee.. saya yg rsa sakit sgttt nk jalan pun bukan maen susah.. pls share

4 Các câu trả lời

Cuba baring terlentang, kemudian buat exercise macam kayuh basikal dalam keadaan berbaring. Buat slow2, InsyahAllah lepas tu rasa nak kentut.

cuba try mkn kurma 3 atau 4 biji sehari. insyaAllah akan mudahkn untuk keluarkn angin dlm badan.

Saya penah kena mcm ni. Saya amalkan setengah gelas air rebusan halia. Minum suam2

Samalah 28weeks angin byk.. Nak keluar g mana2 tak selesa