Ada tak yg bagi Makan anak 4bulan ??

Baby 4bulan 24hari

2 Các câu trả lời

nurse dh pesan kan bagi anak makan bila masuk umur 6bulan. bwh dri 6bulan usus baby tu masih belum matang sepenuhnya. kalau dibagi jugak mcm2 masalah boleh jadi. usus jadi luka, and bby akan kerap tidor sbb nak mencernakan makanan yg awk bagi die mkn tu. jgn la sbb nak mudah awk bagi die makan. kalau esok anak tu tetibe ade mslh usus kan kesian. kecik2 usus xboleh well function. x kesian ke nnti dkt anak tu.

2y trước

sebelum komen. sila betul2 tau dulu fakta ye

ada. boleh tanya kepada doctor pakar. boleh dah and there's certain food and fruits u boleh kasi. google untuk lebih lanjut pon boleh but mesti tanya doc anak u dulu sblm start

2y trước

bukan senang ye nak dapat izin baby makan awal. bawak bersabar, tggu je 6 bulan