bayi 3bulan demam

hi, baby 3month demam after injection. ada any tips tak nak redakan demam and panas dia?

5 Các câu trả lời

biasa saya baby lepas cucuk balik rumah tukar pakaian yg selesa, tak tebal. bukak aircond suhu tak terlalu sejuk dan panas. tampal coolfever dkt blkg badan. alhamdulillah tak demam. kena pantau juga suhu.

Tidur dlm aircond. Pakaikan baju yg kain nipis, siang baju berlubang or tak pakai baju. Kerap tuam 1 badan dgn air paip esp area leher, pelipat

Mndikan dgnkn air herba.. Mcm serai wangi bgtu.. Pagi ptg bgtu

Tampal kool fever kat tempat inject & kat dahi.