Najis baby cirit ke normal ni? Kesian sbb macam meragam je 3/4 hari tak berak. sekali berak mcm ni 🙁

Baby 2m 11d. Mix fm dupro n bf sbb biasanya bila dia mengamuk dia dh taknak saya, puas jugak saya paksa. Bagi susu botol baru diam n menyusu. Susu badan pun sampai sekarang tak berapa nak ada, tu kadang anak saya mengamuk bila susu badan, tau2 dh kosong susu nya. Terpaksa la topup fm. Sedih saya. Soalan kedua, anak rajin kembung padahal saya selalu tuam, sapu minyak n urut tak tinggal rutin tu, so susu fm tak sesuai ke?

Najis baby cirit ke normal ni? Kesian sbb macam meragam je 3/4 hari tak berak. sekali berak mcm ni 🙁
1 Trả lời

ye fm xsesuai

1mo trước

klu berair sgt tu cirit.