Baby nangis non stop

Baby 21 hari, nangis non stop. Dah bagi puting tapi refuse, dah susukan sampai kenyang, lampin dah tukar, perut tak kembung. Ada cadangan tak apa patut saya buat? Kalau gila dah lama campak anak ni.

7 Các câu trả lời

penah berada dlm situasi tu.. dukung pn da mcm2 style..siap passing2 ngn hsband.. surah2 pn psg tp memg dye menanges jgak.. last2 dye diam sbb pnat kot.. saba ye mommy.. memg akn ade hri2 mcm tu.. bby nanges tnpe punca tp slalu nye x lme.. nant da besar sikit ok..

bby sy kdg2 mlm gitula..nasib kdg2 suami tlg klau x mmg mental,tapi yela bby kn x tau pape🥲Sy bkk surah Al baqarah or zikir mana2 urut tapak kaki n tapak tgn dy insyallah skli urut perut ngn blkg dy..bg dy meniarap kjp ke or mengereng kn dy

sabar ye sis. boleh try teknik 5s. search kt tiktok banyak kaunselor penyusuan share. bedung baby n buat bunyi shhhh. supaya dia rasa sensasi mcm dlm rahim

baby newborn sy pernah mcm ni. bsok pagi pergi cek kuning. rupanya kuning naik. bila kuning turun, baby ok ja xmeragam. mungkin ank sis xberapa sihat.

Semoga puan kuat..sy pn cbe utk kuat..😢Pantang sorg..pastu bby nangis mmg rase siap ckp ya Allah tolong la.. 😭😭😭

sis try tngk baby kena colic ke biasa Klau baby kena colic byk nngs2

sejuk ke pns ke.