Bayi kurang tidur

Baby 1m+, kalau minum susu badan, saya perasan akan kurang tidur.. letak sekejap tak sampai 10 min bangun semula. Tapi kalau saya bagi dalam bottle, tidur nyenyak. Susu saya kurang ke… saya monitor kencing baby, ok.. #pleasehelp

1 Trả lời

selalunya susu badan ni cukup je utk baby , awak cuba biasakan tidur kan dia, mcm dodoikan ke, zikir ke, tepuk2x dia, maybe sbb dia da terbiasa minum susu botol ,so sbb tuh jadi mcm tuh ke.