Hai mama, boleh share tak pengalaman Ibu czer tak Sampai 2tahun mengandung lagi..

Baby 10bln

2 Các câu trả lời

Hai mama.. sy pon baru detect pregnant of 12week with prev scar on Feb 23… smlm check KK mmg agak membebel la doc & nurse😅 tapi dah tertulis rezeki sy.. Alhamdulillah🤲🏻 semoga urusan kita sama2 dipermudahkan waktu deliver nanti ya🥰

sy 33w skrg. so far alhamdulillah masih kuat bawa perut..handle ank 1y6m. bln dpn checkup pakar utk check scar dgn decide nk bsalin mcm mana.

6mo trước

sy dpt tahu pregnant waktu anak genap setahun. kiranya 11bulan gap dari tarikh last period. dktr misi semua alhamudulillah ok..cuma dorg concern dkt ank yg tgh melasak.