Ubat Batuk Difflam

Awal pregnancy ni boleh tak makan difflam ?? Saya ada sejarah gugur sbb batuk teruk.. Tadi pegi hospital, doktor x bgi makan ubat batuk pulak 🥺

4 Các câu trả lời

Sejarah gugur sbb batuk teruk? sbb batuk teruk awak gugur ke? betul ke sbb batuk teruk?

2y trước

kalau batuk sangat teruk xmustahil kandungan akan gugur lagi2 kalau kandungan masih baru dan fragile. Batuk teruk sama macam kita dduk dlm kereta/bas yg pandu laju dan jalan banyak lubang. Semua org xsma jd kita xblh jg nak persoalkn sgt..