Salam semua saya nk tanya sikit normal ke ada keluar tompokan darah warna coklat2 gelap

Awal kehamilan

4 Các câu trả lời

pergi klinik , saya pon ada , then pergi klinik , doc scan ckp kndungan ok , then doc bg ubat kuat rahim , suruh makan smpai darah stop , doc ckp mgkin tu drh semasa dia nak menempel dkt rahim , ada yg 20mggu pun masih kluar drh , as long tak de drh heavy yg kluar , better ape2 pergi klinik check

Seeloknya prgi klinik mommy. Sebarang pendarahan mcm spotting ke darah ke warna apa pun better refer doctor

Better pg clinic. Sbb spotting boleh jd mcm2 sbb.

x. pergi klinik