Hai semua .skrg sya hmpr 31week..fisrt time kna asthma.. selain gunakan ubat & inhaler..sya krp pgsn

Asthma ketika mengandung

3 Các câu trả lời

inhaler warna blue ke brown? sy mmg ada asthma dr dulu lg. sejak pregnant ni doktor monitor saya agak tegas sbb takut melarat lg2 kalau 3rd trimester mmg akan sesak nafas/mengah. bgtau doktor yg check awak yg awak ada anxiety & kerap pengsan. mungkin doktor akan bg awak treatment lain.

1y trước

tq sis...sya pakai yg purple pya...

Kalau asthma shaja ada inhaler blue dgn brown sy 3rd trimester mmg mengah dgn hujan tp kalau ada anxiety dr akan bg treatment lain

ada sesiapa tahu cra yg boleh mengawal krana sya mmg ada axienty