Anak 3 bulan batuk

Assalamulaikum ibu²semua.. apa lagi petua nk bagi hilang batuk anak.. pergi klinik doc bagi ubat prospan.. tp xberani bagi . Dh pernh buat sonotron.. tpi masih batuk.. dh 2 minggu lebih . Check hosp ok je.. paru² ok

1 Trả lời

wslm. kalau Dr bagi maknanya boleh la tu. kalau beli kat luar tanpa preskripsi dari Dr memang tak boleh. kalau sis masih tak yakin lg,guna kaedah tradisional. kalau sy,bg makan ubat yg Dr bagi dan guna bawang putih utk wap dan minyak utk sapu kat dada dan belakang baby

1y trước

hati² sis buat mcm ni ya,air panas tu takut kena baby. wapkan ke muka baby pun kejap² ja,kesian baby nanti semput susah nak bernafas sebab wap panas.