MACAM MANA NAK PULIH KAN NAFSU UNTUK BERSAMA

Assalamualikum... Maaf kalau pertanyaan sy ni pelik sikit, dulu nasfsu sy kalah lelaki kalau boleh hari2 nak nasib suami jenis melayan je bini. 😎 tapi semanjak mengandung ni nafsu sy tak ada langsung .kalau boleh nk tido jauh2 ..dulu klau tido peluk sokmo ,skrg dy nk peluk kena tepih je ..#seriusnanya #peliktapibenar

6 Các câu trả lời

Ada juga yg seperti sy yer🤣 btul tuu, sblum pregnant nafsu mngalahkan suami sndiri oiii🤣 mmng hari² nakk🤣 suami pon on jer layannn🤪tpi semnjak dh pregnant ni, dlam sminggu kalau ada bgus laa🤣 mcm² alasan kalau betul² mlas nak buatt😆 nasip baik la suami memahami, sy alahan bau bdan suami sy🤣kdang² kesian juga tngokk suami sbb asyik kena mandi jerr sblum tdur kalau nak pelukk🤣🤣 ank first dlu x pon macam ni, yg kdua ni alahaii, geramm sy sis 🤪

Sy sblm mengandung dh la nafsu menurun sbb kesan ubat² lain sy.. smp ikhtiar mengurut mati putik. Lps je tau mengandung, lgsg xdak nafsu dh ngan suami. Kdg² tu sampai perasaan nk bersama tp bila ada suami depan mata jd rimas. Nasib baik suami fhm. Pembawakan anak ni kena byk² la bersabar..

Hahahah itu normal sis. Hormon dah bertukar sebab dah ada budak dalam perut kita. Memang mengandung ni kita takda nafsu. Kalau suami faham alhamdulillah. Tak boleh dipaksa sis, nanti stress bahaya. Kesian jugak dkt suami tapi apakan daya. Sabar ya sis, nanti dah lepas 4bulan okay dah.

2y trước

Yeke, saya ni 4bulan. Memang takde mood kan. Datang mood pun jarang sangat. Time ada mood suami pulak nak rehat, nasib tak moody 😂 yela kita pun kena faham suami kan. Nasib suami okay jenis faham. Dia pun takut nak bersama sebab duk fikir anak dalam perut je. Risaukan anak dia terkena la terpenyek la.

sma laa dgn sy jd xda nfsu bila nk bsma...tp klau nk tido suami kna ada kt sblah klau suami xda kt sblh mla laa xsng dduk asyik klua msk blik jer kcau suami tgh tgk tv sruh msok blik tdo....sbb nk bau bdn suami jaa dpt bau lena trus....

2y trước

Sama mcm sy..dpt bau perut suami dah lega dah hahaah

biasa la tu. hormon yg ada semasa mengandung ni boleh jgk buat kita kurang bernafsu. kena cuba slow slow rapatkan hubungan balik. kalau takleh, bincang bg suami faham. nnt ok sendiri la tu

Napsu saya ada cumanya tak berani dek risaukan baby lama2 terus terkubur napsu