Buka buku pink

Assalamualiakum . Saya nak tanya ibu² kat sini . 1st appoiment nak buka buku pink mmg bawak suami ke ? Saya suami dh nak naik off shore 4hb ( suami sy dapat blik smggu je dr 28hb . Mggu lepas saya datang kk dia bg tarikh 4hb . Saya pn lupa nak tanya pasal ni . Ingat esok nak call balik kk .

9 Các câu trả lời

Kalau kk sy suami kena ada untuk ujian hiv.

2y trước

itu la , ataupun saya call kk balik tengok mcm mana . boleh tak pergi tanpa suami . harap² dapat la buat tanpa suami .