Anak tak nak menyusu sebelah kiri

Assalamualaikum,nk tanya susu yg kita pam boleh ke bancuh campur dlm susu fm? anak xnk isap susu sebelah kiri..dh paksa dh pam buh dalam botol tetap xnak..dia nk isap sebelah kanan jea..saya dh la susu x berapa bnyak..pam pun xsmpai 1oz..x tahu nk bt mcm mana..#firstmom #firstbaby 😌

1 Trả lời

setahu sy xboleh. tang susu bdn kurang tu, kena marmet urut baru ada ransangan. Dan baru boleh pam.

1y trước

misalnya saya panaskan dulu susu yg pam kat warmer botol tu boleh ke?